Frågor & svar

Undrar du hur det fungerar att beställa och genomföra kurser hos oss? Har du andra frågor som du inte hittar svar på nedan? Använd gärna mailformuläret på vår kontaktsida eller ring oss.

Vilka utbildningar erbjuder ni?

Under “Våra utbildningar” hittar ni alla utbildningar som vi erbjuder i dagsläget. Men håll utkik, fler utbildningar kommer inom kort!

Ja, självklart. Meddela oss innan så det blir rätt med personuppgifterna.

Kontakta oss om inget kursdatum passar så ska vi se vad vi kan göra!

  • Direkt efter beställning så får du tillgång till utbildningen och kan starta din teori direkt.
  • Teorin är 100% onlinebaserad och du genomför den precis när det passar dig själv.
  • Efter godkänt resultat så erhåller du det digitala certifikatet i PDF format på “Mina sidor”

Vi håller till i Örnsköldsvik, men erbjuder utbildningar även på andra orter.

Oftast finns inga krav på förkunskaper. Krav på förkunskaper visas under respektive utbildning.

Myndigheter, beställare och kollektivavtal ställer krav på kunskaper, utbildning och kompetens för den som ska köra hjullastare eller andra anläggningsmaskiner.

Arbetsmiljölagstiftningen ställer krav på att arbetet ska kunna utföras säkert och inte innebära risk för ohälsa och olycksfall. Arbetsmiljölagstiftningen ställer krav på arbetsgivaren som ska se till att du som anställd har tillräckliga kunskaper för att kunna arbeta säkert med maskinen.

Ja, vi är en ackrediterad kompetensregistrator för ID06. På varje produkts sida kan du hitta detaljerad information om vad som gäller för varje specifik utbildning.

Om du inte klarar slutprovet ges du möjlighet att försöka igen. Det finns ingen begränsning på antalet försök du kan göra. Vi råder dig dock att noggrant gå igenom och studera de avsnitt du hade svårigheter med, för att säkerställa att du har de nödvändiga kunskaperna för att utföra ditt arbete säkert.